Tips

3 Kleine dingen die je kan doen om jezelf op barista-level te krijgen voor op het werk

Stop met het verspillen van je zuurverdiende geld op dure cafeïne dranken als je kan leren hoe je betere koffie maakt op het werk-voor veel minder met de zakelijke koffiemachine van werk!

Gebruik een koffiemok die je leuk vindt

Feit: Je gaat meer kans hebben om je eigen koffie lekkerder te maken als je een grote mok bij de hand hebt om het in te gieten en van te genieten. Of het nu gaat om een zoet, handgemaakt stuk aardewerk dat Insta-waardig is of een super duurzame reismok waar je op kan vertrouwen, zorg ervoor dat het altijd schoon is en klaar hebt om te gaan. Bonus: Een eco-vriendelijke herbruikbare beker is zeker beter dan het verspillen van een papier of plastic eenmalig te gebruiken beker elke dag.

Maak eenvoudige siroop in het weekend

Eenvoudige siroop doet zijn naam echt eer aan en toch kan het veel doen om een warme of koude kop koffie te verheffen. Je hebt alleen gelijke delen water en suiker nodig, bijvoorbeeld een kopje water en een kopje suiker. Zie? Eenvoudige. Verwarm het water in een kleine pan op middelhoog vuur (laat het niet aan de kook komen). Voeg vervolgens de suiker toe en roer tot het is opgelost. De siroop blijft tot drie weken goed in de koelkast staan. Je kan ook variaties proberen zoals datum siroop of honing siroop, twee natuurlijke zoetstoffen die de ochtend cup extra-speciaal zal maken.

Probeer een Cold Brew Concentraat

Er is geen twijfel over mogelijk: Koud brouw concentraat is een game-changer. Elke ochtend haal je het concentraat uit de koelkast om te gebruiken om een warm of koud drankje te maken. Voeg room, suiker, eenvoudige siroop of wat je maar wilt toe en je hebt een heerlijke, barista-waardige start van de dag. Vind meer informatie over Cold Brew concentraat op https://www.giocoffee.nl/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *