Alcoholvrije gin enorm populair

alcoholvrije gin

Door de toenemende vraag naar alcoholvrije dranken bieden steeds meer bedrijven ook alcoholvrije dranken aan. Dit zorgt voor een positieve marktontwikkeling, omdat je bijvoorbeeld minder dronkenschap achter het stuur krijgt. Door het drinken van alcoholvrije dranken krijg je wel de smaak binnen waar je naar op zoek bent, alleen bevat het geen alcohol. Zo is alcoholvrije gin momenteel enorm populair onder de mensen. De alcoholvrije gin wordt veelvuldig om feestjes gedronken. Vooral de gin-tonic is een gewilde cocktail op menig feestje. Met de alcoholvrije gin-tonic hoef je slechts één ingrediënt toe te voegen. Dit kan je opfleuren door komkommer, bessen of limoen als garnering te gebruiken. 

Wat doet alcoholvrije gin met je zwangerschap?

Alcohol drinken tijdens je zwangerschap kan natuurlijk niet. Het is super slecht voor de baby, omdat alcohol zich verspreidt via de bloedbanen. Hierdoor wordt de baby beïnvloed en wordt de ontwikkeling van de hersenen en organen afgeremd. Als je alcoholvrije gin drinkt behoudt je de smaak waar je naar verlangt, maar is het niet schadelijk voor de baby. Het is daarom ook hét ultieme cadeau voor een zwangere vriendin/vrouw.

alcoholvrije gin

Welke smaken zijn er?

Er zijn verschillende smaken beschikbaar. Dit wordt momenteel steeds verder uitgebreid. Zo heb je:

  • aardbeien
  • jeneverbes (basis ingrediënt van gin)
  • 1905 Black-Red
  • 1905 Black
  • Pure gin
  • Piccolo gin

Deze smaken zijn enorm populair onder de mensen. Het is daarom ook echt een aanrader om het eens te proberen als je nog niet weet wat het is of hoe het smaakt. De alcoholvrije gin is volledig biologisch en vegan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *