Een perfect dagje uit in Kampen

pexels-elevate-1267696

Je hebt zin om met je gezin of familie er eens een lekker dagje op uit te gaan. Maar je hebt geen idee wat jullie kunnen doen. Voor een mooie citytrip hoef je niet naar het buitenland, ook hier in Nederland zijn genoeg mooie plekken. Zo is Kampen een perfecte optie voor jullie dagje uit. Er zijn veel mooie en historische gebouwen die het zeker waard zijn om te bezoeken. In deze blog geven wij je tips voor mooie plekken in de stad en waar je bijvoorbeeld goed kan dineren in Kampen. Na het lezen van de blog ben jij klaar voor je dagje in Kampen!

Het historische centrum

Kampen heeft een rijke geschiedenis die eeuwen terug gaat. Door een goede ligging aan de Ijssel groeide Kampen uit tot een machtige stad handelsstad in Nederland. Wanneer je langs de Kamper Koggewerf gaat is het net alsof je weer terug in de middeleeuwen bent. Ook de binnenstad van Kampen is rijk historie. Je kunt langs de prachtige monumenten en door de oude steegjes wandelen. Je kan via gidsen een hele mooie rondleiding krijgen door Kampen. Dit kan op het water maar ook in de stad. Heb je liever geen gids? Geen probleem ga dan zelf op onderzoek uit.

Activiteiten in Kampen

Naast de rijke historie zijn er in de stad ook genoeg leuke activiteiten te beleven. Zo kan je heerlijk dineren in de binnenstad en zijn er genoeg mooie plekjes. Ben je niet echt van het wandelen? Dan kan je ervoor kiezen om lekker naar de film te gaan of een escaperoom te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *