Tips

Geniet ook van het lekkerste Singha bier

Singha bier

Drinkt zo lekker weg…

Singha bier dat is pas echt een goed en speciaal biermerk. Deze biersoort komt uit Thailand en is bekend over heel de wereld. Wie wel eens in Thailand is geweest, kent dit unieke biertje zeker. De smaak van dit bier is met geen pen te beschrijven. De smaak is uniek en komt niet in de buurt bij een ander biermerk. Het drinken van dit biertje is dan ook echt een genot. Gemiddeld zit er rond de 5% alcohol in dit bier, niet te veel en niet te weinig dus. Het drinken van enkele biertjes zonder meteen dronken te worden, dit kan dus best.

Groot assortiment

Verfrissende smaak

Singha bier bestaat al sinds 1933 en wordt in ruim 50 landen wereldwijd verkocht. Sinds enige tijd is het bier ook in Nederland verkrijgbaar. Nederlanders zijn dol op de verfrissende smaak van dit Thaise bier. Dit is heel wat anders als de biersoorten die we hier gewend zijn. De smaak van dit bier is authentiek en vol met de smaak van verse hop. Iedere bierliefhebber kan dit biertje waarderen. Niet voor niks wordt dit speciale bier ook vaak cadeau gegeven. Veel mensen kennen dit biertje nog niet, wat het echt tot een aangename verrassing maakt.

Verfrissende smaak

Wie is er niet dol op?

Geef dit lekkere biertje dus ook gerust eens cadeau! Bijvoorbeeld aan kennissen, vrienden, collega’s of familie. Iedereen kan dit lekkere en bijzondere biertje wel waarderen. Veel mensen kennen het nog niet, dit maakt het vaak extra leuk. De unieke en verfrissende smaak van dit bier is het proberen zeker waard. Weinig mensen vinden dit bier niet lekker slapen. Dit bier kopen is dus zeker een goede aankoop, zowel voor eigen gebruik als om cadeau te geven! Bekijk zelf eens wat voor lekkere varianten er verkrijgbaar zijn.