Houten bar voor elke gelegenheid

Het aanzicht van een houten bar alleen al is geweldig. Van de subtiele uit hout gesneden vormen en kleine details aan de hoekjes tot de grandioze achterbar. Een houten bar tegenkomen in de kroeg of in een restaurant kan een blijvende indruk achtermaken. Daarom is het van groot belang dat, wanneer u zelf een houten bar wilt gaan aanschaffen, u dit een uitermate weloverwogen keuze maakt. U koopt een bar namelijk niet voor enkel een maandje of een jaar, maar als het goed is voor een leven. Een robuuste bar wordt namelijk de stempel van uw bedrijf en is een onderdeel van uw restaurant of kroeg die iemand, als het goed is, altijd bij blijft.

Verschillende soorten

Maar welk soort bar past nou het beste bij uw bedrijf? Vanwege de relatief hoge kosten (het is natuurlijk een grote aanschaf in één keer, maar deze verdient zich dubbel en dwars terug), kan het nog een beste kluif zijn om een keuze te kunnen maken in die zee van bars. Het is daarom aan te raden om niet enkel online te kijken, maar kijk ook eens rond bij uw (con)-collega’s. Wat voor soort bar hebben zij staan, welke barkrukken en welke achterbar hebben zijn hier bij staan?

Bar ‘uitproberen’

Nog belangrijker dan enkel de bar bekijken is natuurlijk het plaatsnemen aan de bar. Er zijn winkels die de bar op voorraad hebben. Dat betekent dat u bij een winkelbezoek niet enkel de bar kunt aanschouwen, maar dat u ook plaats kunt nemen aan de bar en u zo helemaal in kunt leven in de ervaring van uw toekomstige gasten. Ga aan de slag met schillende soorten barkrukken zodat u kunt zien hoe deze staat bij uw toekomstige bar, ga achter de bar staan en komt erachter hoe u uw gasten het beste kunt gaan serveren.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *