Tips

Wat is de Big Green Egg MiniMax?

Big Green Egg MiniMax

Er zijn meerdere versies van de razend populaire barbecue van keramiek die men de Big Green Egg noemt. Ze komen in verschillende kleuren en formaten. De meest gekochte variant van dit moment is waarschijnlijk de Big Green Egg MiniMax. Maar wat voor Green Egg is dit precies? Hoe komt het toch dat zoveel mensen er eentje willen hebben? En waar kun je ze het beste kopen? Dat lees je hier.

Big Green Egg MiniMax

Over de Big Green Egg MiniMax

De Big Green Egg MiniMax is het meest compacte model van de Big Green Egg modellen. Hij is dus maar 7 centimeter hoger dan de Big Green Egg Mini, maar heeft in totaliteit een veel groter grilloppervlak. Met een grilloppervlakte van 33 centimeter is hij vergelijkbaar met de Big Green Egg Small. Met dit formaat heb je voldoende ruimte om voor 4 tot 6 personen te koken. Het is dus een uitermate geschikt model voor kleine ruimte. Bijvoorbeeld omdat je tuin klein is of omdat je wil koken op een balkon. Met dit model kan het. Ze zijn daarom dus ook heel populair.

Big Green Egg MiniMax

Waar je er eentje koopt

Er zijn een heleboel plekken waar dat grote groene ei wordt aangeboden. Ze zijn dan ook heel populair. Het is dan ook niet gek dat er meerdere aanbieders zijn. Echter kunnen de verschillen nog best groot zijn. En dan bedoelen we in eerste instantie in prijs. Online kopen is vaak voordeliger en ook daar zitten grote verschillen tussen webshops.