Zorgeloos genieten

catering Horst

Of het nu de kerstdagen zijn, pasen, pinksteren of gewoon in de zomer genieten met vrienden of familie. Onder alle omstandigheden is het leuk als het eten kant en klaar bij je thuis wordt bezorgd, maar dan bedoelen we natuurlijk wel eten van hoog niveau. Niet zomaar een bordje friet, maar vlees en alle toebehoren die er bij een barbecue horen. met catering Horst weet je zeker dat je een heerlijke maaltijd hebt, met vlees wat van uitmuntende kwaliteit is. Het buffet is beschikbaar in een aantal vormen, maar ook een zelf samengesteld idee is mogelijk.

Verschillende arrangementen

Niet iedereen vindt hetzelfde lekker, maar van een barbeque arrangement van catering Horst geniet wel iedereen. Deze worden compleet geleverd met verschillende gerechten, stokbrood, salades, sauzen en meer. Het enige wat je nog hoeft te doen is het vlees op de barbeque te leggen en te genieten van het heerlijke vlees. Met meer dan tien personen, worden zelfs de borden en het bestek ook geleverd. Als dit geen service en genieten is dan wordt dit het nooit meer. 

catering Horst

Ook voor grote partijen

Of je nu een zalig buffet wilt voor vijf personen, of je bent met je bedrijf een feestje aan het vieren. Met catering Horst heb je altijd het perfecte buffet om van te genieten, een warm of koud buffet wat je naar eigen wens samen kunt stellen. Maar het traditionele buffet mag natuurlijk ook niet ontbreken, voor grote groepen is er een meesterlijk buffet. Ook bij een buffet wordt de afwas voor je gedaan, makkelijker kan het niet voor je gemaakt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *